0 Daumen
953 Aufrufe

Ich brauche Hilfe bei diesem englischen Beispiel und hoffe dass ihr mir vielleicht noch erklären könnt wie man solche Beispiele oder der gleichen löst.

A single coin is tossed once. If a head appears you win $2 and if a tail appears you lose $1. How much would you expect to win from playing this game three times?

Danke schon mal im Voraus

Avatar von

1 Antwort

0 Daumen

A single coin is tossed once. If a head appears you win $2 and if a tail appears you lose $1. 

Expected win for 1 game

E(W) = 0.5 * 2 + 0.5*(-1) = 0.5

How much would you expect to win from playing this game three times?

E(W playing 3 times) = 3*0.5 = 1.5

Avatar von 162 k 🚀

Ein anderes Problem?

Stell deine Frage

Willkommen bei der Mathelounge! Stell deine Frage einfach und kostenlos

x
Made by a lovely community