0 Daumen
1,4k Aufrufe

Aufgabe: ich verstehe bei dieser Textaufgabe nicht ganz was mit (Calculate how long Caroline played (in minutes) for each Pound that she won in this Tournament) gemeint ist... soll ich jetzt errechnen wie viel Minuten Sie gebraucht hat um 1 Pound zu gewinnen oder wie viel Minuten Sie gebraucht hat um 2.32 Million zu gewinnen? Und überhaupt wie rechne ich das? :D

(c) Caroline Wozniacki played in tennis matches for a total of 12 hours and 48 minutes to win the 2018 Australian Open women’s singles title. She won £2.32 million in prize money.(i) Calculate how long Caroline played (in minutes) for each pound that she won in this tournament. Give your answer to three significant figures in both ordinary notation and scientific Notation


Problem/Ansatz: 
Calculation: We need to convert the hours into minutes = 12
hours x 60 = 720minutes + 48 minutes  = 768 minutes.

The ordinary notation is 768 minutes, and the scientific
notation is 0.768 103 minutes.

Answer: She played 768 minutes in ordinary notation and in
the scientific notation 0.768 103 minutes to win this Tournament.


MfG

Avatar von

2 Antworten

+1 Daumen

Hallo

 gefragt ist. wie lange musste sie für 1Pfund spielen, wenn sie in 786 Minuten 2.320000 Pfund bekam  du weisst in 1 Min hat sie 2320000/768=295,65 Pf "verdient" für 1 Pfund braucht sie dann??

Gruß lul

Avatar von 108 k 🚀

in 0,0033823778 Minuten hat sie 1 pound verdient !!! danke !

ach by the way hast du dich bei der Berechnung 2.320.000: 768 vertan?

Ich hab da 3020,8333333 raus

0 Daumen

played (in minutes) for each Pound

würde ich so interpretieren:

 Gesamtdauer durch Gesamtgewinn

gibt als Ergebnis eine Größe mit der Einheit  min / Pound.

Avatar von 289 k 🚀

Ein anderes Problem?

Stell deine Frage

Willkommen bei der Mathelounge! Stell deine Frage einfach und kostenlos

x
Made by a lovely community